تاثیر شرایط مختلف فرایند شست و شوی دست بر راندمان کاهش بار باکتریایی و برآورد اقتصادی آن
تاثیر شرایط مختلف فرایند شست و شوی دست بر راندمان کاهش بار باکتریایی و برآورد اقتصادی آن
نادری جم مهدی | غنی زاده قادر | معصوم بیگی حسین | حسینی شکوه سیدمرتضی | راعی مهدی | نقدی سقی محمد
مقدمه و هدف بهداشت دست یک اولویت بین المللی برای کاهش عفونت های ناشی از مراقبت های بیمارستانی است. هدف مطالعه حاضر بررسی تاثیر شرایط مختلف فرایند شست وشوی دست بر راندمان کاهش بار باکتریایی و برآورد اقتصادی آن در یک بیمارستان نظامی تهران بود. روش کار برای انجام این پژوهش 20 نفر از کارکنان بیمارستان به صورت داوطلبانه انتخاب شدند. دمای آب (20, 30 و 40 درجه سانتی گراد), حجم صابون (0/5, 1/25 و 2 میلی لیتر) و زمان شست وشو (10, 20, 35 و 50 ثانیه) بررسی شد. کشت تازه از سویه استاندارد اشرشیاکلی در محیط مغذی براث تهیه و تراکم 104×1/5 CFU/ml استفاده شد. دست ....
https://sid.ir/paper/960862/fa